Telemarks riviera - del 5

Vist 128 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Jeg så filmen på TV Telemark i går og må innrømme at jeg ble nokså skuffet. Dette var tynne greier! Å bruke så mye tid på en så flott øy som Stråholmen til å snakke om vilkårene for å slå opp telt synes jeg var dårlig prioritering. Når fugler og fuglekikking var et tema burde det vært nevnt at man må ta hensyn til og vise respekt for fuglelivet. Sauene som beiter på øya året rundt for å hindre at den gror igjen kunne også vært nevnt. Stråholmen har en velforening med kunnskapsrike og taleføre mennesker som kunne vært trukket inn for å snakke om f.eks loser, landskapsvern, brygga.

Synd at du ble skuffet Tone. I avisen hadde vi med litt mer av det historiske rundt denne øyen. Sto på side tre i TA onsdag. Takk for at du så på uansett.

Jovisst, Ove. Jeg leste det du skrev om Stråholmen på side 3 før jeg så filmen. Artiklen fortjener ros.
Filmen lærte meg om pirolen. En vakker fugl som jeg aldri hadde hørt om. Skarpt og godt filmet. Tenk at den flakser rundt på Stråholmen! Jeg har forresten en liten mistanke om at at filmsnutten var lånt og at Mellingen & co ikke så den vakre lille skapningen da dere gikk rundt på øya.

Annonse

Nye bilder